Tyrnirouhe 350g

Tyrnirouhe 350g

26.00 

Vain 2 varastossa

Compare

Share this product

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas. Siinä esiintyy D-vitamiinia lukuun ottamatta kaikkia vitamiineja. Erityisen runsaasti tyrni sisältää C- ja E-vitamiinia sekä betakaroteenia.  E-vitamiini ja flavonoidit tukevat elimistön immuunijärjestelmää ja vastustuskykyä.

Tyrnin siemenissä ja marjassa on paljon monityydyttymättömiä antioksidantteja sekä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia mm. tulehdusten parantamisessa. Tyrniä voidaan käyttää myös vatsahaavan tukihoitona. Tyrnin öljyt vaikuttavat suotuisasti limakalvojen rakenteeseen ja voivat olla ovat avuksi erilaisten allergioiden hoidossa. Tyrnillä on hyviä vaikutuksia ihon ja karvan kuntoon ja se vahvistaa näkökykyä.

Eläinkokeissa tyrniöljyn on havaittu myös vahvistavan maksan toimintaa suojaamalla maksasolujen solukalvoa myrkyiltä ja siten auttavan myrkytystilojen hoidossa.

Annostus:

Koirat 1 tl- 1 rkl / pvä

Hevonen 1 rkl – 3 rkl /pvä

1 rkl painaa noin 4 g.

 

Käyttö: hevosen ja koiran luonnolliseen vitamiinitäydennykseen, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin, suoliston terveyteen.

Tyrnimarjan vitamiinit:
– C-vitamiinia eli askorbiinihappoa 10-20 kertaa enemmän kuin appelsiinissa. Tyrnin flavonoidit auttavat merkittävästi   C-vitamiinin imeytymistä.
– A-vitamiinia sekä sen esiastetta betakaroteenia sekä kartenoideja, jotka ovat erittäin tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä ihon ja hiusten terveydelle.
– E-vitamiineja.  Tätä erittäin voimakasta antioksidanttia tyrnissä on enemmän kuin missään muussa kasvissa. Flavonoidit ja betakaroteeni tehostavat E-vitamiinin imeytymistä.
– K-vitamiinia vähäisessä määrin 10 ug / 100 g. K-vitamiini vaikuttaa mm.  veren hyytymiseen.
– B1 Tiamiini, vaikuttaa aineenvaihduntaan ja hermojärjestelmään.
– B2 Riboflaviini, vaikuttaa aineenvaihduntaan, valkoisiin verisoluihin, ihoon ja silmiin.
– B3 Niasiini, vaikuttaa aineenvaihduntaan, hermostoon, aivoihin, ihoon ja veren kolesteroliin.
– B5 Pantoten happo, vaikuttaa aineenvaihduntaan ja immuunijärjestelmään.
– B6 Pyridoksiini, vaikuttaa aineenvaihduntaan, immuunijärjestelmään. Aineenvaihdunta, immuunijärjestelmä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyrnirouhe 350g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WhatsApp chat