Solkipanta, softshell

Solkipanta, softshell

23.00 

Poista
Compare
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Share this product

Tuotteen valmistus aloitetaan tilauksen saavuttua. Toimitusaika n. 2vko

Soljellinen softshell-panta on kovaan käyttöön soveltuva säänkestävä ja helppokäyttöinen panta. Ulkopuolella on laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Koot:

Solkipannoissa on muutamia senttejä säätövaraa, joten niitä voi pitää haluamallaan kireydellä (esim. koiran turkin paksuuden mukaan).

Koot 20cm-35cm pannan leveys 3,5-4cm

Koot 40cm-55cm pannan leveys 5cm

Mikä haluat vakioleveyksistä poikkeavan leveyden, ilmoita siitä tilaus vaiheessa.

Tuoteinfo ja materiaalit

Kusse&Kutta-tuotevalikoimaan kuuluvat tekstiilipannat sekä valjaat. Tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kankaat ovat mahdollisimman pehmeitä ja mukavia, joten tuotteet eivät hierrä tai takuta koiran turkkia. Ne eivät raikkaista väreistä huolimatta myöskään värjää kastuessaan. Tuotteissa pyritään ottamaan huomioon myös näkyvyys, joten heijastinmateriaaleihin panostetaan. Useissa tuotteissa käytetty karva- ja pörrömateriaali on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti.

Hoito-ohjeet

Pääsääntöisesti kaikki Kusse&Kutta-tuotteet voi pestä pesukoneessa normaalisti 40 asteen lämpötilassa kevyellä linkouksella. Kankaiden värit jonkin verran likaantuvat käytössä, mutta pesemällä tuotteen, saat siitä jälleen uudenveroisen.

 

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 15 × 15 × 2 cm
Koko

20cm, 22cm, 25cm, 28cm, 31cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm

Pehmusteen väri

Sininen, Neonvihreä, Musta, Oranssi, Pinkki, Punainen, Violetti, Huomiokeltainen, Huomio-oranssi, Harmaa

Nauhan väri

Ruskea, Valkoinen, Musta, Punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solkipanta, softshell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *