MHB – KARP 500g

MHB – KARP 500g

2.60 

Varasto loppu

Compare

Share this product

Maitohappobakteerikäymisellä kypsytetty vähähiilihydraattinen koiranruoka.

Ruoka suunniteltu  “terveiden” koirien suolen bakteeritasapainon kunnossapitoon. Kaksi-kolme kertaa viikossa MHB-KARPilla riittää. Jos koira kärsii hiiva/home ongelmasta ja tätä kautta allergioista, silmä-,korva-,iho- tai/ja suoliongelmista, laitetaan se yksinomaan MHB-KARP dietille. Neljä viikkoa ja teen sen ulosteesta viljelyn. Viljely näyttää jatkotoimenpiteet. MHB-KARP sopii yksinomaisena ruokana mainiosti koko koiran eliniän. MHB-KARP sopii epileptikoille ja ADHD tapauksille. Näillä aivojen välittäjäaineet muuttuvat kun ne alkavat toimia ketoosilla sokerin sijaan. Diabeetikoille veren sokerin alentajana MHB-KARP on taivaan lahja.

Valmistukseen käytetty:
Sian kurkunlukko, pistoliha, maksa, munuainen, naudan maha, silakka, kananmuna, porkkana,valkokaali,  hapankaali, piimä, pellavansiemenrouhe, sokerijuurikaskuitu ,nokkonen, valkosipuli ja mausteseos.

Analyysi:
Kuiva-aine 30%, josta valkuainen 45%, rasva 48,5%, hehkutusjäännös 5,5%, Ca:P 2:1, hiilihydraatit <1%
pH< 5, maitohappobakteerit > 5 600 milj pmy/g

MHB-KARPin luonnolliseen maitohappobakteerikäymiseen osallistuu yli kolmekymmentä eri maitohappobakteerilajia, myös tärkeitä kasviperäisiä. Niiden tärkeyden ymmärtää kun seuraa koirien ruohon ja hevonpaskan himosyömistä.

Maitohappobakteerikäyminen hajottaa rasvaa rasvahapoiksi ja proteiinia aminohapoiksi sekä sokeria maitohapoiksi. Näin ruoan imeytyminen helpottuu.

Koska kyseessä on elävä ravinto,tulee se sulattaa jääkaappilämpötilassa. Tuote pidetään vuorokausi huoneen lämmössä jolloin se jatkaa valmistumista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MHB – KARP 500g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *