Don’t Worry, Pee Happy 750g

Don’t Worry, Pee Happy 750g

30.00 

Vain 2 varastossa

Compare

Share this product

Virtsatietulehduksen syypäitä ovat bakteerit, jotka ovat useimmiten kotoisin suolistosta. Päästessään syystä tai toisesta kulkeutumaan virtsaputkeen, bakteerit aiheuttavat tulehduksen. Tulehdusta hoidetaan desinfioimalla virtsateitä, lisäämällä virtsaneritystä ja parantamalla elimistön immuunijärjestelmää.

 

Don ´ t Worry , PEE Happy   on koiran virtsateiden terveydelle tarkoitettu yrttisekoitus.

 

Don´t Worry, PEE Happy sisältää karpaloa, rohtosalkoruusua, siankärsämöä, kultapiiskua, nokkosta, tyrniä, voikukanlehteä, nokkosenjuurta, salviaa sekä hyppysellisen rakkautta https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/ube/1/16/2764_fe0f.png.

 

Karpalo sisältää flavonoideihin kuuluvia proantosyanideja, hylkivät bakteereja. Hyvin happamina ja runsaasti C-vitamiinia sisältävinä marjoina karpalo auttaa ylläpitämään virtsateiden normaalia terveyttä. C-vitamiini desinfioi virtsateitä. Karpalossa on lisäksi voimakkaasti antioksidanttista kversetiiniä sekä kasviestrogeeneja, jotka osaltaan tukevat vastustuskykyä ja limakalvojen hyvinvointia. Rohtosalkoruusu sisältää runsaasti lima-aineita, jotka suojaavat limakalvoja. Juuren polysakkaridit parantavat elimistön vastustuskykyä. Kultapiisku on rohdosperinteessä tunnettu erityisesti voimakkaana nesteenpoistajana ja virtsateiden tervehdyttäjänäSe myös poistaa elimistöstä natriumia ja sillä on antibioottisia ja desinfioivia vaikutuksia. Nokkonen sopii ylläpitämään virtsateiden normaalia terveyttä.  Nestettä poistavana kasvina se voi vauhdittaa tulehduksen paranemista lisäämällä virtsan eritystä, jolloin myös virtsaputki saa tiuhempaa huuhtelua. Voikukanlehti poistaa nestettä ja huuhtelee siten virtsateitä. Sillä on myös puhdistava vaikutus. Tyrni sisältää paljon  E-, ja C-vitamiineja ja flavonoideja, joiden vuoksi tyrni tukee immuunijärjestelmää ja estää solujen hapettumista. Runsas C-vitamiinipitoisuus auttaa virtsatietulehduksen taltuttamisessa. Tyrni on myös antimikrobinen sekä limakalvoja suojaava ja uudistava. Salvia uudistaa limakalvoja ja ylläpitää elimistön yleistä terveydentilaa.

 

Annostus:

Koirat: 2 tl – 3 rkl / pvä, max 2 vko kerrallaan. 

 

Ei suositella tiineille.

 

Suositellaan haudutettavaksi lämpimässä vedessä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Don’t Worry, Pee Happy 750g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WhatsApp chat