044 5631581

Kassa

Herkkupalat

Luonnollisia herkkuja koirasi hemmotteluun.

Tee itse helposti herkkuja, jotka ovat taatusti terveellisiä!

Kanan sydämen ja kivipiiran voi keittää tai paistaa uunissa. Kuivata hetki ja pilko tarvittaessa sopivan kokoisiksi. Myös sian sydän valmistus samalla tavalla, vaatii vaan hieman enemmän pilkkomista. Nam!

Huomioithan että tuotteet eivät säily pitkään, koska niissä ei ole säilöntäaineita. Jääkaapissa muutaman vuorokauden,  pidempää säilytystä varten pakasta tuotteet tiiviissä astiassa tai pussissa.

Kanan sydän kokonainen 800g

Kanan sydän kokonainen 800g
6.50 

6.50 Lue Lisää

Kanan sydän kokonainen 800g

Kanan sydän kokonainen 800g
6.50 

Possun kokonainen sydän

Possun kokonainen sydän
1.80 5.50 

1.80 5.50 Valitse vaihtoehdoista

Possun kokonainen sydän

Possun kokonainen sydän
1.80 5.50 

Jauhetuista sisäelimistä, varsinkin maksasta tulee todellisia herkkujen herkkuja!

Yksinkertaisin resepti menee näin:

  • sulata maksa
  • sekoita astiassa n. 1kg jauhettua maksaa ja 2 kananmunaa
  • levitä pellille ja paista 150 asteessa n. 30min
  • paloittele
  • jos haluat herkuista kuivia, laita vielä uudelleen uuniin n. 80 asteeseen. Seuraa milloin ovat sopivan rapeita

Myös luuttomista lihoista voi tehdä herkkuja. Näissä myös vaihtoehtoja allergisille, kuten peura ja kalkkuna.

Peuran luuton jauheliha 500g

Peuran luuton jauheliha 500g
3.70 

3.70 Lue Lisää

Peuran luuton jauheliha 500g

Peuran luuton jauheliha 500g
3.70