Kassa

Vauhtihäntä Oy on Kuopiolainen pienyritys.

Tavoitteena on asiakaslähtöinen palveleva raaka-ruokintaan eriskoistunut yritys. Toiminta alueena on koko Pohjois-Savo jonka alueella ruokien toimitus kotiovelle. Varastomyymälä avoinna sopimuksen mukaan.

Pohjoisessa palvelee Vauhtihännän toimipiste osoitteessa Ouluntie 214 B, 93700 KUUSAMO, jossa valikoima on hieman suppeampi, mutta uusia tuotteita otetaan varastoon kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Toimintamme alkoi v. 2012 hyvin pienimuotoisesti toiminimellä Lemmikkitarvike Vauhtihäntä. Kotona pienessä huoneessa oli muutama pakastin, jossa pyörittelin muutamia jauheliha laatikoita. Valikoimassa oli myös kuivanappulaa ja herkkuluita. Suurin osa tuotteista oli pidettävänä ennakkotilauksena, koska suuria varasto tiloja ei ollut. Kiinnostus alaa ja tuotteita kohtaan kasvoi koko ajan ja halu laajentaa pyöri koko ajan mielessä. Kuitenkaan taloudellinen tilanne ei antanut myöden ja riski ottaa lainaa ei silloin tuntunut sopivalta. Pikku hiljaa asiakaskunta kasvoi ja varastoa pystyi kasvattamaan.

2015 syksyllä pitkän mietinnän jälkeen päätin muuttaa yhtiömuodon osakeyhtiöksi ja kasvattaa varastoa riittävän suureksi. Samalla tuotevalikoima alkoi kasvaa ja edelleen tulee lisää uusia tuotteita. Nykyisin kaikki tuotteet, niin ruuat, tarvikkeet kuin lisäravinteetkin pyrin pitämään kotimaisina. Näin myös minä tuen suomalaista yrittäjyyttä ja työllisyyttä, mutta myös samalla tiedetään tuotteiden alkuperä ja turvallisuus. Toki joitakin tuotteita ei saa Suomesta. Kaikki ulkomaiset tuotteet ovat tarkoin valittu.

Tervetuloa ostoksille!